نصب دستگاه تصفیه آب خانگی اس اس وی
[aparat id=”tXujK” width=”full”]
با مشاهده این آموزش نیاز به نصاب ندارید و خودتان دستگاه خریدای شده از سایت اس اس وی را نصب و مونتاژ نمایید.
راهنمای کامل و آموزش نصب دستگاه تصفیه آب خانگی
در زیر مراحل کامل نصب دستگاه تصفیه آب را به شما آموزش خواهیم داد.
“نصب دستگاه تصفیه آب خانگی اس اس وی”
۱- اتصال دستگاه به آب ورودی ساختمان
جهت نصب دستگاه تصفیه آب ابتدا، شیر اصلی آب ورودی منزل را ببندید. سپس، روی رزوه های قطعات “تبدیل انشعاب آب ورودی” و “شیر توپی ورودی” را نوار تفلون بپیچید.
در صورتی که در هر یک از مراحل مشکلی داشتید با کارشناسان ما تماس بگیرید.
شیر دیواری آب سرد را جدا کرده و “سه راهی آب ورودی” را روی خط ورودی آب و بر روی دیوار نصب کنید. سپس، “شیر ورودی” را به “سه راهی آب ورودی” وصل کنید. پس از اطمینان از بسته بودن شیر توپی، می توانید شیر آب ورودی منزل را باز کنید.
در مرحله بعدی، بوسیله شلنگ شیر ورودی آب ورودی را به ورودی فیلتر مرحله اول ppدستگاه متصل نمائید.
۲-قرار دادن فیلترهای پیش تصفیه در هوزینگ ها
این مرحله را با احتیاط انجام دهید.خوزینگ ها احتمال شکستن دارن.
پلاستیک فیلترهای مراحل یک، دو و سه را باز کرده و آنها را به ترتیب داخل محفظه (هوزینگ) های مربوطه قرار دهید. پس از قرار دادن فیلترها در هوزینگ های مربوطه، هوزینگ ها را با آچار در جای خود سفت کنید.فیلتر ها را تک تک قرار دهید تا ترنیب آنها را اشتباه نکنید.
توجه: جهت قرار گرفتن فیلترهای مرحله دو (کربن فعال گرانول) و مرحله چهار (ممبران)، مهم است. به اشکال ارائه شده روی فیلتر توجه کنید
۳- قرار دادن فیلتر ممبران در محفظه
فیلتر ممبران اصلی ترین فیلتر در دستگاه تصفیه آب خانگی میباشد.
قرار دادن ممبران (فیلتر مرحله چهارم)، ابتدا اتصالات مربوطه را جدا، درب محفظه ممبران را باز کرده و ممبران را مطابق جهت نشان داده شده در شکل در جای خود قرار دهید. سپس، درب محفظه ممبران را کاملاً بسته و سفت کرده و اتصالات مربوطه را مجدداً در جای خود قرار دهید.
۴- نصب شیر مخزن تحت فشار
با پیچیدن نوار تفلون روی رزوه خروجی مخزن، شیر مخزن را روی آن نصب کنید.
۵- اتصال خروجی فاضلاب
برای اتصال خروجی آب غلیظ شده به فاضلاب، سه حالت انتخابی وجود دارد که در اشکال زیر مشخص هستند. هر کدام از حالتها را که انتخاب کردید، سوراخی را روی لوله سیفون ایجاد نموده و شیلنگ خروجی آب آلوده دستگاه (درین) (flow ۳۰۰) را به آن متصل کنید. برای آب بندی سوراخ، از چسب آکواریوم استفاده کرده و روی آن را با توار تفلون، کاملاً بپوشانید.و یا از کمربند فاضلاب استفاده کنید
۶- اتصال دستگاه تصفیه آب به مخزن تحت فشار
ورودی فیلتر مرحله پنجم post carbon را به مخزن تحت فشار وصل کنید.
۷- نصب شیر برداشت تصفیه آب
روی سینک ظرفشویی، سوراخی با قطر ۱۱ میلیمتر ایجاد کنید. برای این کار می توانید در دو مرحله، از مته نمره ۴ و بعد نمره ۱۲ برای سوراخ کردن سینک استفاده کنید. سپس، شیر برداشت را در جای خود قرار داده و سفت کنید. به ترتیب قرارگیری واشرها در جای صحیح خود دقت کنید.
در مواردی که به هر دلیلی، تمایل و یا امکان نصب شیر برداشت روی سینک وجود نداشته باشد، می توان “براکت یا پایه شیر برداشت” را روی دیوار نصب کرده و شیر برداشت را روی آن قرار داد.
برای آب بندی بهتر دور شیر برداشت، می توانید از چسب آکواریوم استفاده کنید.
۱۱- اتصال دستگاه به شیر برداشت
خروجی فیلتر مرحله آخر را به شیر برداشت متصل نمائید.
راه اندازی دستگاه تصفیه آب خانگی
۱- شیر ورودی آب را باز کنید.
۲- پیشنهاد می کنیم که در صورت امکان، قبل از باز کردن شیر توپی ورودی، شیلنگ متصل بین فیلترهای مرحله دوم و سوم را باز کنید و با قرار دادن ظرفی در زیر آن، پس از باز کردن شیر ورودی، آب سیاه ناشی از عبور آب از فیلتر مزحله دوم که از جنس کربن گرانول است را جمع کرده و پس از مشاهده شفافیت آب، مجدداً شیلنگ را به فیلتر مرحله سوم متصل نمائید. این کار باعث خواهد شد تا تمیز شدن اولیه داخل دستگاه با سرعت بیشتری انجام شود.
۳- منتظر بمانیم تا مخزن ذخیره کاملاً پر شود. پر شدن منبع را می توان از صدای خاموش شدن پمپ تشخیص داد. این مرحله معمولآً ممکن است بین ۳۰ تا ۴۵ دقیقه زمان ببرد.
۴- آب تصفیه شده اولیه فوق که در مخزن ذخیره شده است، به دلیل نو بودن دستگاه و فیلترهای دستگاه تصفیه آب ، قابل شرب نیست. لذا شیر برداشت را کاملاً باز می گذاریم تا مخزن خالی شده و فشار آن کاملاً کاهش پیدا کند.
۵- شیر برداشت را می بندیم و مجدداً منتظر می مانیم تا مخزن ذخیره پر از آب شود. از این به بعد می توان از این آب با کیفیت بالا برای شرب، پخت و پز و سایر موارد استفاده نمود.
توجه: حتی اگر پس از راه اندازی اولیه، به دلایلی (مثلاً مسافرت طولانی مدت)، مدت زمان زیادی را از دستگاه استفاده نکنید، پیش از استفاده مجدد، مراحل ۴ و ۵ را انجام دهید.
چند نکته مهم
– دستگاه تصفیه آب خانگی را در جایی نصب کنید که نزدیک به انشعاب ورودی آب، پریز برق و انشعاب فاضلاب باشد. به همین دلیل، معمولاً یکی از بهترین گزینه های محل نصب این دستگاه ها، در زیر سینک آشپزخانه است.
– دستگاه را از محل هایی که در معرض حرارت زیاد و یا سرمای شدید و انجماد هستند، دور نگه دارید.
– در زمان نصب دستگاه تصفیه آب و تعیین محل آن، به آسان بودن سرویس و تعویض فیلترهای آن توجه داشته باشید.
– فقط ورودی انشعاب آب سرد آشامیدنی داخل منزل می بایست به ورودی دستگاه متصل شود. انشعاب آب داغ را به هیچ عنوان، جهت آب ورودی به دستگاه انتخاب نکنید.
– هنگام نصب، روی هریک از تبدیل ها و اتصالات را باید نوار تفلون پیچید. پس از پیچیدن تفلون روی قسمت نری اتصالات، آنها را داخل مادگی مورد نظر پیچ نموده و سفت کنید.
– از محکم بودن نصب شیلنگ ها در جای خود، مطمئن شوید. مهره را محکم در داخل تبدیل پیچ کنید تا هیچگونه چکه ای نداشته باشد.
– انتهای شیلنگ آب کثیف که به می بایست به داخل انشعاب فاضلاب هدایت شود را با زاویه ۴۵ درجه برش دهید تا احتمال مسدود شدن شیلنگ فاضلاب بسیار کم شود. مسدود شدن مسیر فاضلاب دستگاه، باعث وارد شدن صدمه و گرفتگی ممبران (فیلتر مرحله چهارم) خواهد شد.
– پس از راه اندازی اولیه دستگاه، تا مدتی آب خروجی تصفیه شده، دارای کمی حباب و ذرات سفید رنگ است. این مواد به دلیل نو بودن فیلترها وارد آب شده و مشکلی برای سلامتی ایجاد نمی کنند. بعد از گذشت چند هفته، این موضوع برطرف خواهد شد.
– در برخی مواقع، ممکن است مصرف کنندگان، به هر دلیلی تمایل داشته باشند تا TDS آب خروجی دستگاه را افزایش دهند. برای رسیدن به این هدف، در دستگاه های تصفیه آب خانگی یک شیر میکس تعبیه شده است. شیر میکس، در حالت عادی می بایست کاملاً بسته باشد. اما همانطور که گفته شد، اگر کسی تمایل داشت تا میزان TDS آب خروجی دستگاه را افزایش دهد، می تواند با باز کردن این شیر، این کار را انجام دهد.